divendres, 22 de maig de 2020

DIVENDRES 22 DE MAIG DE 2020

UNA SETMANA MÉS ACABADA!

Entre la videotrucada de dilluns, els vídeos dels embarbussaments i les fotos de tan divertides de la comprensió d'ahir podem dir que ha estat una setmana ben entretinguda, no trobau? 

Així que acabarem la setmana amb una proposta ben xula de Plàstica. La setmana passada vàrem realitzar una activitat gràcies a l'ombra que fa el Sol sobre els objectes i aquesta setmana ens ajudarà la llum a fer aquestes creacions.


                         


Amb ajuda de les teves mans, una paret i una llum podràs crear imatges ben divertides. Agafa idees o crea algunes de noves i fes una foto perquè les pugui veure. Has de fer entre 3 i 5 creacions i enviar-les al correu de sempre, tendreu fins dimarts 26 de maig.Avui la comprensió escrita serà en Castellà i la podreu trobar a la pàgina 96 del llibre amb el títol "Baños con historia". 
Després de fer la lectura, haureu de fer les preguntes de comprensió 2, 3, 5 i 8 de la pàgina 97. (No fa falta copiar els enunciats, però hem de posar la data, el títol de la lectura i com fèiem sempre a l'escola, posem "Página 97 actividades 2, 3, 5 y 8").


Els problemes de Matemàtiques que fèieu els divendres amb els ordinadors aquesta setmana aniran relacionats amb els reptes que vàrem fer dimecres. Aquí us deixo un enllaç per seguir practicant el càlcul:Bon cap de setmana a tots. Gaudiu i a somriure molt!

1 comentari: