dimarts, 12 de maig de 2020

DIMARTS 12 DE MAIG DE 2020

BON DIA AL·LOTETS I AL·LOTETES!

Com varen anar les feinetes d'ahir?Segur que beníssim, estau fent una feinada!

TENC UNA SORPRESA PER VOSALTES!
MIREU MIREU:

Tanta sort que en Josep Ripoll i la seva família enguany ens han acostat la Fira de maig i els escarrufaberros a casa! Gràcies família, sou uns artistes.

Avui començarem el dia amb el missatge secret de n'Olivia:


Què ens deu voler dir?

A la classe de Castellà d'avui farem una expressió escrita seguint el joc següent:

Llegeix primer totes les estrelles i llavors n'has de triar 5. 
El que has de fer és agafar el quadern de castellà, posar la data i el títol "¿QUÉ HACES CUANDO...?" i escriure 5 frases amb la resposta a l' estrella que has triat. Pensa que hem de fer una frase completa. Per exemple:
Cuando veo un amigo que está triste intento hacerle reír y divertirme con él.

Ahir, vàreu utilitzar un regla per mesurar el vostre pam, però per fer l'activitat d'avui necessitareu un instrument que mesuri objectes més grans. Necessitareu un mestre, així que vés per ell!
El primer que has de fer és mesurar la teva altura, i escriu-ho al quadern de Matemàtiques.

                         

Després faràs el mateix que ahir, cercar 5 objectes que siguin més petits que la teva altura i 5 objectes que siguin més grans. Pensa sempre a anotar les mesures al quadern perquè a l' acabar has d'ordenar les 10 mesures de la més petita a la més gran. No oblidis utilitzar els símbols > i <.


Avui és dimarts, i si vols pots treballar el càlcul mental amb les operacions de la setmana passada. A partir de dimarts que ve, ja introduirem les multiplicacions. (Recorda-les si et fa falta)


Teniu fins divendres 15 per enviar-me la feineta de Castellà i de Mates.

English:

GOOD MORNING LITTLE MONSTERS!
TODAY IT’S TUESDAY!


I’m so happy I've received many VIDEOS!
A veure si en vaig rebent algún més i divendres els puc compartir amb tots vosaltres. Així ens podrem veure uns als altres. No us sembla una bona idea?

Avui us propos mirar el següent vídeo. It’s a about Holly’s HOUSE TOUR.Al darrer minut i mig del vídeo trobareu unes preguntes que podeu anar contestant oralment. A veure quantes n’encertau!

Una vegada heu acabat de mirar el vídeo podeu completar les activitats que trobareu en aquest enllaç. Vos deix l’enllaç per fer-lo a liveworksheets. Una vegada completeu les activitats feu clic a “FINISH”, escriviu el vostre nom i llinatges i feu clic a “SEND”. Ja sabeu que és la manera més ràpida i directa d’enviar les feinetes i de seguida rebeu la correcció.Si pel contrari voleu imprimir l’activitat o escriure els respostes a un full a part, feu clic en aquest enllaç:Aquesta feineta l’heu d’entregar abans de divendres dia 15 de maig  al correu d’anglès riberangles@gmail.com (si heu fet l’activitat directament a Liveworksheets i heu seguit les passes que he explicat abans no fa falta m’envieu cap correu)

HAVE A NICE DAY!Ed.Física: Aquesta setmana després de realitzar llançaments, colpejos i fins i tot heu practicat els jocs de malabars. Passam als joc popular i tradicionals, són aquells jocs que jugaven els nostres avís, pares i que actualment encara estan de moda i ens solen ensenyar els nostres familiars. Per tal de poder dur a terme aquesta tasca haureu de seguir les instruccions que trobareu al següent enllaç: 👉 https://view.genial.ly/5ea2bcdd8cfd990d7d6de208/interactive-image-juegos-tradicionales-3o

Aquesta setmana per començar només heu de realitzar el
nivell 1 (Vermell) i nivell 2 (Blau). Heu de seguir les instruccions (hi ha vídeos explicatius) i realitzar les tasques que ens encomanen als dos nivells. Com veureu en cada nivell ens diu primer ho practiqueu i després una vegada vos surti la tasca i la completeu realitzeu un vídeo; únicament heu de fer el vídeo del qual vos manen, la part de "lletres en negreta". El que també vos deman és un vídeo o fotografia del nivell 1 (vermell) de com heu realitzat els vostres materials.
Si teniu algun dubte o dificultat dirigiu-vos al meu correu:
riberefisica@gmail.com aquí també esper els vostres vídeos. Salutacions a tots!
Teniu per realitzar la tasca i enviar-me els vídeos fins al
divendres 15 de maig.Fins demà dimecres! Una besada😘

Cap comentari:

Publica un comentari