dimarts, 26 de maig de 2020

DIMARTS 26 DE MAIG DE 2020

HOLA HOLA NINS I NINES DE 3r!

Per realitzar l'expressió escrita de Castellà d'avui ens ajudarem de la pàgina 102 del llibre.
Llegeix la pàgina i vés planificant les teves idees. Pots escriure recomanacions per estalviar aigua o pots fer algun altre tipus de recomanació, la idea és teva.Pensa a fer-ho a net i sempre pots fer algun dibuix o decoració perquè quedi molt millor.
Finalment envia-m'ho al correu de sempre, tendreu fins divendres 29 de maig.


Per fer el repàs de les activitats de mesura del quilo, realitzareu les pàgines 196 i 196 del llibre de Matemàtiques. (No fa falta enviar-ho)Si algú vol treballar el càlcul mental de les multiplicacions, aquí vos deix el "Corre-corre". A veure quantes operacions feis en 2 minuts:
(És opcional i ho podeu anar treballant sempre que volgueu)Aquesta setmana a Ed. Física treballarem la coordinació i l’agilitat. 
A continuació vos adjuntaré enllaços amb vídeos on es proposen diferents tipus d’exercicis per treballar la coordinació i l’agilitat.

NECESSITAREM:

Unes quantes sabates

Cordes o cordons fermats

Cinta adhesiva o similar

Cinta adhesiva o similar

La dinàmica de feina d’aquesta setmana serà diferent. 
Es tracta de practicar de manera lliure els exemples de coordinació com els dels vídeos i després, A FINALS DE SETMANA O PRINCIPI DE LA VINENT, enviar-me un 
petit vídeo amb el que surti, cadascú segons la seva habilitat.

La data d’entrega és dimarts 2 de juny. Per qualsevol cosa quedo a la vostra disposició al correu riberefisica@gmail.com.

GOOD MORNING LITTLE MONSTERS


Aquí teniu la feineta d’Anglès d’aquesta setmana.
Són 4 activitats:

Activity 1: DRAG AND DROP (Arrossega les paraules a la fletxa corresponent)

Activity 2: Read and Write TRUE or FALSE

Activity 3: LOOK AND WRITE THE NAMES.
Recordau que a classe vam jugar oralment al “WHO IS WHO”, (Quién es quién?). Havíem d’endevinar de qui xerràvem a partir d’una descripció. Ens ho vam passar genial. Doncs aquesta activitat és semblant però per escrit. Heu d’escriure els noms dels personatges dins la casella corresponent.

Activity 4: LOOK AND CHOOSE.
Ens fixam bé amb la fotografia i com comença la pregunta: HAS he/she got a....? i contestam   Yes, he/she HAS o bé No, he/she HASN’T.

La podeu completar directament fent clic al següent enllaç a LIVEWORKSHEETS. Pensau a escriure el vostre nom i llinatges abans de fer clic a “SEND THE ANSWERS TO MY TEACHER”


La segona opció és fer clic sobre el següent enllaç on trobareu l’activitat. La podeu imprimir i després m'ho enviau al correu d’anglès.


Activities 3 & 4:

La tercera opció és fer clic a l’anterior enllaç i escriure les respostes a un full a part i enviar-m'ho al correu riberangles@gmail.com

Aquí teniu el vídeo per si en qualque moment necessiteu revisar el vocabulari:


Aquesta feineta l’heu d’entregar abans de divendres 29 de maig  al correu d’anglès riberangles@gmail.com (si heu fet les activitats directament a Liveworksheets i heu seguit les passes que he explicat abans no fa falta m’envieu cap correu)

Seguiu així, estau fent molt bona feina. Fins demà.😘

Cap comentari:

Publica un comentari