dimecres, 6 de maig de 2020

DIMECRES 6 DE MAIG DE 2020

LA MEITAT DE SETMANA JA TORNA A SER AQUÍ!

Els dimecres feim Taller d'escriptura i aquesta setmana us he preparat un repte. Heu d'aconseguir desxifrar aquest missatge:Pots escriure la resposta al quadern de català.
Després la proposta és que vosaltres creeu un abecedari secret i llavors inventau un missatge secret amb alguna cosa que ens volgueu dir a la classe de 3r. A veure si nosaltres podem resoldre el vostre missatge. Teniu fins dimecres 13 per enviar-ho al correu de sempre.

El Contacontes d'aquesta setmana el podràs escoltar al següent enllaç:
Per seguir amb les sessions de Matemàtiques d'aquesta setmana us proposo treballar la geometria amb les pàgines 209 i 210 del llibre de Matemàtiques. (Aquestes no és necessari enviar-les).

Després podràs seguir jugant i treballant les figures geomètriques amb aquests jocs:


Com duis les tasques d'Educació Física? Esper que vos vagi molt bé els jocs de malabars! 
Aquesta setmana seguirem amb aquestes mateixes tasques, i passarem a realitzar la resta de nivells que tenim. Aquí vos deix l'enllaç:👉 View.genial.ly/5e8c502e8b8ee90e1ebc51db/interactive-image-malabares-3o

Heu de realitzar el nivell 3 (blau); on haureu de realitzar llançaments per darrera l'esquena i recepcionar amb l'altre mà; encara seguim amb una sola pilota. Després passam al nivell 4 (groc) on augmenta la dificultat i passam a realitzar malabars amb dues pilotes i per acabar el nivell 5 (taronja) on heu de realitzar jocs de malabars; llançaments i autorecepcions.
Com sabeu en cada nivell ens diu primer que ho practiqueu i després una vegada vos surti la tasca i la completeu realitzeu un vídeo; únicament heu de fer el vídeo del qual vos manen, la part de "lletres en negreta".
Recordeu que a la pàgina hi ha un apartat de
color blau "Consells per millorar" si clicau damunt vos sortiran una sèrie de consells perquè vos sigui més fàcil la pràctica dels jocs de malabars.


Si teniu algun dubte o dificultat dirigiu-vos al meu correu: riberefisica@gmail.com aquí també esper els vostres vídeos. Teniu per realitzar la tasca i enviar-me els vídeos fins al divendres 8 de maig.


Un dia més, és un dia manco! Fins demà.

Cap comentari:

Publica un comentari