dilluns, 4 de maig de 2020

DIMARTS 5 DE MAIG DE 2020

BON DIA A TOTS I TOTES!

Anem per un nou dia!

Ahir em vàreu escriure el vostre cap de setmana llarg, i jo he pensat que, ja que jo puc llegir el vostre, que vosaltres també pogueu llegir el meu, així que aquí el teniu:
Ara m'agradaria que agafassis el quadern de Català, posis la data, el títol "PREGUNTES CAP DE SETMANA PATRI" i vagis responent a les següents preguntes amb allò que acabes de llegir. Has de copiar els enunciats a bolígraf i les respostes a llapis. Heu estat veritables caçadors de figures geomètriques, i tot això sense sortir de casa! 
Avui per fer Matemàtiques necessitaràs revistes, diaris... perquè hauràs de cercar quadrats, rectangles, cercles i triangles a fotografies.
Retalla tantes com trobis i després les has d'aferrar a un paper (si és de color queda molt millor) el qual li hauràs donat la forma de la seva figura.
Aquí tens un exemple per veure quina és la idea:És dimarts i pel qui vulgui treballar el càlcul mental us deixo un de nou, aquest pic són sumes:

Teniu fins divendres 8 per enviar-me les preguntes del meu cap de setmana i l'activitat de les figures geomètriques.


English:

GOOD MORNING LITTLE MONSTERS!

Per aquesta setmaneta vos propos un vídeo representant els “symbols” de la fitxeta que vareu completar la setmana passada. Com que ha passat molt de temps des que ens vam inventar aquests symbols, ens els podem tornar a inventar!

Aquí teniu les paraules:

Feu clic sobre el següent enllaç... SURPRISE! Un company vostre ja s’ha animat a enviar-me el vídeo. 

Vos animau també a cantar la Hello SONG?

També heu de completar l’activitat que trobareu en el següent enllaç.

You have find the mistakes! A cada text hi ha una errada. Mirau bé les fotografies!

Ho podeu imprimir o escriure les respostes a un full a part.

Teniu tota la setmana (fins divendres 8 de maig) per fer aquestes feinetes i enviar-me-les al correu d’anglès riberangles@gmail.com

Qualsevol dubte o aclariment no dubteu en contactar amb mi!

HAVE A NICE WEEK!


Demà ens veiem on sempre! 

1 comentari: