dilluns, 25 de maig de 2020

DILLUNS 25 DE MAIG DE 2020

BON DIA! NINGÚ M'HO HA DEMANAT PERÒ FA BON DIA!

Com ha anat el cap de setmana? Segur que aprofitau per descansar, jugar i sortir una miqueta! Vos ho mereixeu!

Dilluns passat a la videotrucada alguns vàreu parlar de pel·lícules i ens volíeu contar la vostra preferida, però no ens donava temps, així que avui a Català serà el moment. 
A més, podeu fer-ho amb el format que més us agradi. Per exemple, amb un vídeo, amb un dibuix, amb un còmic, explicat al quadern, ho podeu escriure a ordinador amb un "Word", fent un petit teatre explicant la peli... Deixau volar la vostra imaginació!


La setmana passada vàrem treballar la mesura de longituds i aquesta setmana a Matemàtiques treballarem la mesura del pes.

Haureu d'agafar una bàscula o balança i cercar un objecte que pesi exactament 1 kg o s'hi aproximi molt. Llavors cercaràs 5 objectes que pesin menys i 5 objectes que pesin més.
Pensa a apuntar les seves mesures i al final els has d'ordenar del més petit al més gran fent servir els símbols > i <.


Després de veure com eren els dinosaures i quin era el més gran, avui acabarem amb les preguntes de Naturals relacionades amb éssers vius.La darrera pregunta relacionada amb els animals és:


Els animals que tenen escates, com de fortes són aquestes?

Per resoldre la pregunta hauràs de fer una petita lectura d'aquesta imatge i de les dues pàgines que et deixo perquè tinguis més informació.Per acabar, agafa el quadern, posa la data i el títol "ELS ANIMALS QUE TENEN ESCATES, COM DE FORTES SÓN AQUESTES?" i amb una petita frase fes un resum que ho expliqui. Finalment tria l'animal amb escates que més t'agradi i fes un dibuix.


Teniu fins dijous 28 per enviar-me totes les feinetes d'avui.


Ànims i a seguir endavant! Sou increïbles!

Cap comentari:

Publica un comentari