divendres, 15 de maig de 2020

DIVENDRES 15 DE MAIG DE 2020

L'ESPERAT DIVENDRES QUE TANT ENS AGRADA!

Com heu passat la setmana? Esper que beníssim!

És el torn del missatge secret de'n Josep Belda:
Què ens deu voler dir?


Com us vaig adelantar ahir, dilluns farem una videotrucada per fer el bon dia tots junts. Ens veurem a les 10:00 a l'enllaç que us deixarè dilluns matí a l'entrada del bloc. 
Esper que estigueu preparats per contar moltes coses però heu de pensar que el més important és respectar el torn de paraula, i per això ho farem com feim a l'escola i per xerrar haurem d'aixecar la mà i esperar que jo o un mestre dels especialistes us doni el torn de paraula.

Però avui anirem per feinetes i començarem amb Plàstica, que sé que a molts de vosaltres us agrada molt.
Primer vos deix un petit recull de les fotografies que m'heu enviat aquesta setmana sobre el dibuix amb formes geomètriques:
Aquests dies hem vist la importància del Sol en els planetes, per les estrelles, pels canvis de les estacions... Doncs avui el Sol serà ben necessari per realitzar la proposta d'avui.
La primera idea és agafar un objecte i gràcies al Sol dibuixar la seva ombra, aquí podreu veure l'exemple:
https://www.youtube.com/watch?v=EhQIYDhdnVoLa segona idea és fer el mateix, però anar dibuixant l'ombra de l'objecte a cada hora diferent. Aquí teniu l'exemple:
https://www.facebook.com/wildernesskidstshirts/videos/pcb.266659017848522/161562035394563/?type=3&theaterTeniu fins dilluns 19 de maig per enviar-me les fotos dels dibuixos.


Seguint amb les propostes que em vàreu fer al començament de trimestre, alguns vàreu proposar fer més dictats preparts. El d'avui serà en Castellà i ens ajudarà a repassar un contingut que ja sabem i hem recordar altres vegades.
Primer llegeix el quadre rosa de la pàgina 90 del llibre de castellà. 
A més, aquí et deixo un petit resum:Ara prepara el següent dictat:Recorda que l'has de treballar tant com necessitis i intenta recordar aquelles paraules que et costin una mica més.
Per acabar, aprèn les paraules que són una miqueta més complicades gràcies al quadre d'ortografia que sempre feim servir.English:

GOOD MORNING LITTLE MONSTERS!

Fent CLIC sobre el següent enllaç trobareu els vídeos que m'heu fet arribar i que, amb el permís de les famílies, puc compartir amb tots vosaltres. Així ens veiem uns als altres!

https://drive.google.com/open?id=1x8FZEuCYSzM2Tg_o10KucFNyaNfyJr0r

A mi em veureu a la videotrucada del dilluns! Allà us esper.

Gràcies, famílies!


THANK YOU!

HAVE A NICE WEEKENDFinalment us deixo una cançó que he descobert aquesta setmana i volia compartir amb vosaltres:
Ens veim dilluns a la videotrucada! Gaudiu del cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari