dimecres, 27 de maig de 2020

DIMECRES 27 DE MAIG DE 2020

LES SETMANES PASSEN VOLANT!

No trobeu que d'ençà que podem sortir de cada pic més i amb aquestes feinetes i vídeos tan divertits que m'envieu els dies passen molt ràpid? Jo pens que sí!

Avui començarem el dia amb una activitat ben diferent de Taller d'escriptura, i és que durant el curs hem practicat tot tipus de text (còmic, recepta i recepta il·lustrada, entrevista, notícia, descripció de persones i d'espais, contes,...).
Idò avui fàrem un teatre! 
El primer que heu de fer és pensar dos personatges principals, pensa com seran físicament, com aniran vestits, etc. i fes un dibuix al quadern de català de com quedaran al final. Recorda posar-lis nom.

Llavors has de pensar el lloc on passarà l'acció. Amb unes 5 línies has de descripure com serà aquest espai i pots fer un dibuix perquè acabi de quedar clar.

Per acabar has escriure un diàleg entre ells d'almenys 5 frases per cada un. 

Després de tenir-ho tot preparat, la feineta serà fer les dues titelles que representin els personatges que has dibuixat, un teatre on s'anirà desenvolupant l'escena i un vídeo mentre fas el diàleg entre els dos personatges.


                            

Només m'heu d'enviar el vídeo de la representació de les titelles, recorda practicar una miqueta abans de fer el definitiu. Tindreu fins dimecres 3 de juny per enviar-ho al correu de sempre.


Na Maria Contacontes una setmana més és aquí amb nosaltres. Voleu escoltar el conte d'avui, fes clic al vídeo:
Per acabar el tema de les mesures només ens queda treballar les mesures dels líquids. Avui ho resoldrem gràcies a les pàgines 197 i 198 del llibre de Matemàtiques. (No cal enviar aquesta feineta)


Sé que us agraden molt aquests tipus de jocs de preguntes, així que avui ho farem amb una comprensió oral de Castellà.
Després d'escoltar el següent áudio has de contestar les preguntes de l'enllaç:
  • ÁUDIO:
  • PREGUNTES:
Ànims i fins demà! Una besada molt gran😘

Cap comentari:

Publica un comentari