dijous, 14 de maig de 2020

DIJOUS 14 DE MAIG DE 2020

BON DIA TOT EL DIA!

Avui tenc una sorpresa per vosaltres, i és que he pensat que dilluns podem fer l'assemblea del bon dia amb una videotrucada tots junts! Què us pareix la idea? A mi m'encanta i tenc moltes ganes de veure-us.

Aquests dies us diré a quina hora i com ho farem, ara anem per feines!

Primer de tot, aquí vos deix el missatge secret de'n Pere:
Què ens deu voler dir?


Començarem el dia amb una comprensió oral de Castellà. Avui serà diferent de la setmana passada, perquè ho farem amb una cançó i heu d'estar ben atents perquè llavors heu de poder omplir els buits de la lletra.

  • CANÇÓ:

  • OMPLIR BUITS:
(Si no pots imprimir-ho, saps que sempre pots escriure les paraules que falten al quadern de castellà).


Sou uns vertaders experts de l'Univers i amb dues fotografies ja vàreu saber que la rotació és un moviment de la Terra sobre si mateixa i que dura 1 dia. A més, vàreu saber que la translació és un moviment de la Terra al voltant del Sol i que dura 1 any.


Així que superada la 4a pregunta, anem per la 5a pregunta de Socials:
"Per què hi ha canvi d'estacions? A tot el món hi ha estacions?"


Esper que aquest vídeo us hagi ajudat, ara heu d'agafar el quadern de socials, posar la data, el títol serà la pregunta "PER QUÈ HI HA CANVI D'ESTACIONS? A TOT EL MÓN HI HA ESTACIONS?" i fer un petit resum d'allò que has après. 
Després has d'escollir la teva estació preferida, fer un petit dibuix i amb una frase explicar per què t'agrada més aquesta i no qualsevol altra.

Aquí us deix una lectura voluntària ben guapa de "Les quatre estacions":

Teniu fins dilluns 18 de maig per enviar-me la feineta de Castellà i Socials.


L'altre dia vàrem treballar una mica les professions i vàreu fer una entrevista a un professional que per vosaltres era important. A més, segur que en algun moment de la vostra vida heu pensat que voldríeu ser de grans. 
Avui a Tutoria anirem un poc més enllà i podreu pensar qui o quina cosa diferent us agradaria ser.

Si ho pots imprimir, a la part de darrere pots fer el dibuix d'allò que has explicat. Si no, saps que sempre ho pots fer al quadern i fer al dibuix en acabar. Aquí tens un exemple:La setmana ja quasi arriba al seu fi, ànims reis i reines meves!

Cap comentari:

Publica un comentari