dimecres, 13 de maig de 2020

DIMECRES 13 DE MAIG DE 2020

HOLA HOLA HOLA! COM ESTAU?

En Miquel ens deixa el seu missatge secret per què el pogueu desxifrar:


Què ens deu voler dir?

Després de veure el vídeo de "Bates de Colors" i de fer les converses per escrit molts heu arribat a la conclusió de què aquest coronamonstre es pareix una mica al nostre coronaviurus i seguríssim que heu sentit moltes coses sobre el tema. 

Però avui a Taller d'Escriptura li donarem la volta i ens centrarem en la part positiva de tot això. 
Per aquest motiu, la feineta d'aquí és cercar una notícia bona relacionada amb el coronavirus. Pots mirar a revistes, diaris, pàgines web, diaris on-line... 
Llegeix un parell de notícies, tria la que més et cridi l'atenció i llavors has d'omplir aquesta fitxeta:
(Si no pots imprimir-ho, saps que sempre ho pots fer al quadern de català)Tens fins dimecres 20 de maig per enviar-me la feineta al correu de sempre.

Na Maria Contacontes una setmana més torna a ser amb nosaltres, avui ens deixa aquest conte tan xulo:Després de dos dies treballant les mesures d'objectes que són més grans i més petits que el nostre pam i que la nostra altura, avui a Matemàtiques realitzareu estimació de quantitats.
"Què vol dir estimació?"


Aquí teniu dues imatges, una amb objectes més petits i una amb objectes més grans, el que heu de fer és escollir la mesura que creieu que s'acosta més a la realitat i encerclar-la. (També pots fer-ho al quadern de mates i basta apuntar el nombre de la mesura correcte en cada cas. A més, no fa falta enviar-me aquesta feineta).

A aquest enllaç trobaràs un joc per seguir estimant mesures:


Ens veiem demà al mateix lloc de sempre, no falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari