dijous, 7 de maig de 2020

DIJOUS 7 DE MAIG DE 2020

HOLA A TOTS I A TOTES! COM ESTAU?

Ja s'acosta el final de la setmana... però avui anirem per més feinetes!

Primer de tot, vos deix el recull de paraules dolces que m'heu enviat aquests dies. Veure'ns encara que sigui per la pantalla ens anima una mica més a seguir endavant!A Català seguirem treballant les paraules, i avui ens centrarem amb els substantius. Heu de cercar tots aquells noms que trobeu al "Un cap de setmana llarg" que us vaig escriure dimarts, aquí el torn a deixar perquè us sigui més fàcil de trobar:

I classificar-los segons aquest quadre, que pots copiar i omplir al teu quadern de català: (No fa falta enviar-me la foto d'aquesta feineta)
Dijous passat vàrem fer una comprensió oral de català, i avui és el torn de Castellà. Escolta l'àudio i llavors contesta les següents preguntes:

  • ÀUDIO:
  • PREGUNTES:


Molts de vosaltres vàreu encertar tot d'una la resposta a la segona pregunta de Socials de "Quants planetes hi ha a l'Univers?". 
Idò sí, són 8 (Mercuri, Venus, Terra, Mart, Júpiter, Saturn, Urà i Nepturn).  A més, heu fet uns mòbils xulíssims, pensau que avui és el darrer dia per enviar-me les fotos, perquè ja ens posem amb la tercera pregunta:

"Quantes estrelles hi ha a l'Univers?"

Avui heu de fer aquestes lectures i a partir d'aquí intentar trobar la resposta a la pregunta. 


Llavors has d'agafar el quadern de socials, posar la data, el títol serà la pregunta "QUANTES ESTRELLES HI HA A L'UNIVERS?" i escriure la teva resposta. Teniu fins dilluns 11 per enviar-ho.
Si vols saber més coses sobre les estrelles, fes clic al següent enllaç:


Per treballar Valors i Tutoria, vos deix aquest vídeo que comentarem la setmana que ve:

Ànims, que ja acabem la setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari