dilluns, 18 de maig de 2020

DILLUNS 18 MAIG DE 2020

COMENÇA UNA NOVA SETMANA I NOSALTRES HO FEIM AMB GANES!

Com ha anat aquest cap de setmana? Esper que molt bé! A més, avui ens veurem les cares després d'un parell de setmanes. Quines ganes!Ens veurem a les 10:00 a aquest enllaç:
https://meet.jit.si/riber3

Si entrau amb l'ordinador us durà directament a una videotrucada, si ho feis des de el mòbil o tableta us farà descarregar primer una aplicació. És molt senzill. Us espero allà d'aquí una estona.


El missatge secret d'en Josep Ripoll és aquí:

Què ens deu voler dir?


La feineta de Català d'avui vendrà gràcies a la videotrucada que hem tingut. El que heu de fer és agafar el quadern de català, posar la data, el títol "MILLOR MOMENT DE LA VIDEOTRUCADA" i escriure què ha estat el que més vos ha agradat, quin ha estat el millor moment, què ha estat el que us ha fet riure més, alguna cosa que hagi dit un company i hagi estat divertit... 
Al final pots escriure si t'agradaria fer més videotrucada i cada quant de temps voldries què ho féssim. Teniu fins dijous 21 de maig per enviar-ho al correu.


El bloc de Música i les feinetes que us posi na Cristina ho trobareu al següent enllaç:
https://sites.google.com/view/racomusical/3r?authuser=0


Per repassar el tema de les mesures que vàrem fer la setmana passada, avui realitzareu les activitats de la pàgina 193 i 194 del llibre de Matemàtiques. (No fa falta enviar aquesta feineta)

Amb la pregunta 5 donem per acabat el tema de l'Univers i la pregunta 6 ens ajuda a iniciar el tema del pas del temps:

"Nosaltres estem a l'any 2020 però hi ha gent que diu fa un milió d'anys o els museus també mostren nombres d'anys que són més alts que 2020. Com pot ser això?"
Per contestar la pregunta ens ajudarà el llibre de Socials, el tema 7 "Com s'estudia el passat" i gràcies a les pàgines 90, 91 i 94. Heu de llegit aquestes tres pàgines i al quadern de socials, després de posar la data i com a títol la pregunta, heu de fer un petit resum per contestar-la.

La proposta que haureu d'entregar dijous 21 de maig és fer una línia del temps. Teniu l'exemple i l'explicació a la pàgina 95 del llibre de socials. Heu d'incorporar com l'any que vàreu néixer, quan vàreu començar Infantil i Primària, el naixement dels germans (si en teniu) i com a mínim 3 moments més que per vosaltres siguin importants. Podeu decorar-ho, fer dibuixos i acolorir per tal que quedi el millor possible.


Seguiu així, heu demostrat ser molt feiners i feineres!

Cap comentari:

Publica un comentari