dijous, 28 de maig de 2020

DIJOUS 28 DE MAIG DE 2020

HOLA A TOTS I A TOTES!

S'acosta el final de setmana i el final del mes! 
El juny de cada cop està més a prop i amb aquest nou mes, arribaran algunes sorpreses. Però abans de tot això hem d'acabar amb aquests dos dies que falten.

Avui començarem el dia amb una cançó i gràcies a ella realitzareu una comprensió oral en Català
Escolteu bé ja que llavors heu d'omplir els buits de la mateixa manera que fa dues setmanes ho vàrem fer amb la cançó "Siempre estaré ahí" de castellà.

  • CANÇÓ:

  • OMPLIR BUITS:

(Si no pots imprimir-ho, sempre pots escriure les paraules que falten al quadern de català). Teniu fins dilluns 1 de juny per enviar-m'ho.


Avui donarem per acabada la ronda de preguntes de Socials i Naturals que vàreu fer al principi de trimestre. 
Hem investigat molt sobre l'Univers, el pas del temps, els dinosaures i els animals... i avui ens falta donar solució a la darrera pregunta relacionada amb la ciència:

Com són els virus i bacteris? Com troben els medicaments per aquest virus?Gràcies al següent vídeo i a la fotografia podreu acabar de diferenciar què és un virus d'una bacteri:
Ara vosaltres teniu l'oportunitat de crear al vostre propi microbi i jugar a veure si trobeu totes les paraules a la sopa de lletres:

                   


(Saps que sempre tens l'opció de fer el dibuix i tan sols escriure les paraules que hagis trobat dins la sopa de lletres al quadern de naturals). 
Només és necessari enviar-me la foto del vostre microbi i teniu fins dilluns 1 de juny.


Per acabar el dia i seguint el tema anterior, avui a Tutoria/valors ens convertirem en herois i heroïnes del virus. 
Més en el temps que vivim actualment i a causa del coronavirus, heu de dibuixar un heroi/heroïna i pensar un nom i de quina forma podria acabar amb els virus.

IMAGINACIÓ AL PODER!


(No cal enviar aquesta feineta)


Força i ànims grans herois/heroïnes de 3r!

Cap comentari:

Publica un comentari