dimecres, 8 d’abril de 2020

DIMECRES 8 D'ABRIL DE 2020

Darrer dia abans de les vacances de Pasqua!

Aquesta setmana ha estat una mica curteta, només ha tengut 3 dies, però quins 3 dies! Plens de tallers, d'activitats, de propostes, de diversió i segur que de rialles!!
Anem a acabar aquesta setmana cultural amb dos tallers més, ànims i gaudiu molt estimats i estimades.


El primer taller d'avui és un taller de MANDALES DE SAL:


Material:
- Sal 
- Colorants per a tenyir la sal: guixos de colors o colorants naturals que poden sorgir de les plantes o dels ingredients culinaris com cafè, espècies grogues, curry, remolatxa, tinta de calamar, etc.

                                          

Passos:

1.- El primer que has de fer és clicar sobre l'enllaç DESCARREGAR i baixar-te una mandala, la que més t'agradi.

                             


2.-Una vegada tens la mandala descarregada i impresa (si no pots imprimir-la la pots dibuixar a un full desenvolupant la teva creativitat), has de cercar un lloc tranquil i còmode on puguis relaxar-te.

3.-Seguidament has de tenyir la sal. Si utilizes un colorant i banyes la sal l'has de deixar eixugar al sol i si no en fa de sol, la pots eixugar al forn,o si no tens forn, pots esperar tranquil·lament i el pas del temps farà el seu procés i la sal eixugarà.

4.-Has d'agafar un full (fol de paper) o diari etc, si no teniu paper, i has de fer-te un con. Aquest con et servirà per acolorir el dibuix amb la sal ja que quan tenguis aquest con fet dipositaras de dins la sal tenyida prèviament.

5.-Seguidament has de tenyir la sal amb els colorants que tenguis a casa; recorda que esteim de confinament i no podem sortir de casa .

6.-Una vegada el con estigui ple de sal, amb unes tisores, o si no en teniu, també podeu utilitzar els propis dits, heu de tallar la punteta d'abaix del con i la sal caurà (per la força de la gravetat) on  voltros col·loqueu la punta del con.

7.- Una vegada tengueu el dibuix tot decorat amb la sal, podeu fer una fotografia i la podeu enviar al meu correu i així podré veure les vostres produccions.


El segon taller és un taller de IOGA:

 El que heu de fer és molt senzill, anireu al següent enllaç i clicar damunt, 👉 https://view.genial.ly/5e6f83a9e6130a0fcf9adcd0/presentation-guia-basica

Seguidament avançareu les pàgines fins a arribar a l'apartat 4 de ioga, aquí trobareu diversos vídeos de postures. Hi ha una gran varietat de postures; d'animals marins, gats, el sol... 

El que heu de realitzar vosaltres és, primer de tot mirar uns quants d'aquests vídeos i després elegir les postures que voleu realitzar vosaltres. 

El que ús propòs és gravar-vos o fotografiar-vos realitzant tres tipus de postures diferents de ioga a veure com vos surten.
Em podeu enviar els vostres vídeos al correu: riberefisica@gmail.com
Vos deix amb el meu vídeo de ioga: https://drive.google.com/open?id=1qKRl7dniLh8sBfyK2iBvoW7dUiSgr2cO

Ànims i endavant que serà molt divertit i començareu més relaxats les vacances de Pasqua.


Beneficios del Yoga para niños - Vidalaurayoga.es
Com cada setmana, tornam tenir aquí a sa Jaia Corema, però avui ja la despedim i li deim adeu, fins l'any que ve!Mirau quin conte ens ha duit per despedir-se de nosaltres:
https://www.youtube.com/watch?v=27wJ0_jeZ98&feature=youtu.be

Vols pintar-la per acabar de despedir-te, aquí et deix un parell de propostes:


                              

                                


I aquesta setmana es dóna per acabada!

Cap comentari:

Publica un comentari