dimarts, 21 d’abril de 2020

DIMARTS 21 D'ABRIL DE 2020

Què tal el primer dia de feinetes?

Aquesta setmana serà una mica diferent. És la primera del trimestre i com ja vàrem fer després de tornar de les vacances de Nadal farem un petit resum de cada assignatura. A més, dia 23 és Sant Jordi i també ho he volgut tenir present.
Ho he dividit per dies, així serà més fàcil per tots. Aquí teniu la programació de la setmana:


  • Dimarts: Català i Castellà
  • Dimecres: Matemàtiques i Anglès
  • Dijous: Sant Jordi
  • Divendres: Ciències Socials i Naturals
Anem a començar el dimarts i ho farem primer amb Català.
Aquest 2n trimestre hem vist el tema 5, 6 i 7 del llibre. Del tema 8 només vàrem poder veure el teatre perquè la resta no ho podíem explicar a distància, així que ho deixem amb aquests tres temes.

El que heu de fer és copiar aquest quadre al vostre quadern de Català i completar-lo. Primer intenta fer tot allò que recordis per tu sol, després agafa el llibre i acaba de completar les paraules que et feien falta. Recorda que entre parèntesis sempre posem exemples d'allò que expliquem. Pots copiar el quadre a bolígraf blau i posar les paraules que falten a llapis. A poc a poc i ben fet, utilitza una regla si et fa falta i fixa't bé amb les paraules que copies.Seguirem fent feineta de llengües i ara ho farem de Castellà.
Has de realitzar el mateix, simplement pensa a canviar de quadern, però segueix copiant el quadre a bolígraf blau i les paraules que falten a llapis. Alerta quan copiem!!
Al final veuràs com algunes coses són igual en Castellà i en Català. Amem si saps trobar quines coincideixen en les dues llengües?
Teniu fins dijous dia 23 per enviar-me una fotografia dels dos quadres.

Ara que ja hem fet un bon repàs, aquí vos deix enllaços a pàgines per tal de poder jugar i treballar tot això que ja sabem.
Català:


Castellà:


Ànims que segur que recordeu moltes coses d'aquest trimestre passat.

Ens veim demà al mateix lloc!

Cap comentari:

Publica un comentari