dijous, 23 d’abril de 2020

DIJOUS 23 D'ABRIL DE 2020

DIADA DE SANT JORDI!

Enmig d'aquesta setmana de repàs, feim una petita aturada per celebrar el dia de Sant Jordi, aquest dia que ens recorda la importància de llegir.Primer de tot, na Maria Contacontes ens ha volgut fer un vídeo explicant la llegenda de Sant Jordi, i al final té una sorpresa!!Si has arribat al final de la història, fes clic al següent enllaç per veure que ens té preparat:


Mireu quina proposta més xula:

Ara, pensa i tria una paraula, escriu-la ben guapa i decorada al quadern de Català, després abaix has d'explicar per què has escollit aquesta i no qualsevol altra dels milers de paraules que tenim a la nostra llengua.
Al final del full escriu la teva paraula en vertical i has d'anar trobant una paraula nova per cada lletra.
Aquí tens un exemple amb la paraula que jo he triat:Segur que durant tots aquests dies de confinament has aprofitat per llegir una estona, i si no ho has fet, ja és el moment! 😂😁

Cerca per casa el conte o llibre que més t'agradi, si ja l'has acabat, perfecte, si no encara tens un parell de dies més, perquè el que has de fer és un vídeo on ens has d'intentar convèncer a jo i als teus companys de què aquest és el millor conte o llibre de tots, explicant per què t'agrada tant a tu i que té aquest conte que no tingui un altre i ens entrin moltes ganes de llegir-lo.
Si és necessari primer escriu a un full tot allò que vols dir, per no deixar-te res, després practica l'explicació davant un familiar i finalment et pots gravar. Pensa que no ens has de contar el final eh :)
Aquí vos deix el vídeo i l'explicació del meu conte preferit, esper que vos agradi i que qualque dia el pogueu llegir i vos agradi tant com a jo:Per acabar el dia de Sant Jordi, que millor que amb una manualitat.
A n'aquest enllaç hi podreu trobar moltíssimes idees, i això sumat a la vostra imaginació segur que surten unes creacions espectaculars.


Si vos animeu una mica més, aquí hi trobeu una altra proposta voluntària:


M'encantaria rebre les vostres paraules, els vídeos del vostre conte preferit i una fotografia de la vostra manualitat al correu de sempre: riber32020@gmail.com, teniu fins dimecres 28 per enviar-m'ho.


Feliç Sant Jordi nins i nines! Aquí teniu la meva rossa per tots i totes. 🌹🌹

2 comentaris:

  1. Hola Patri soc´Olivia. Et vuy dir que jo ja vaix fer la rosa fa molt i vuy presenta aquella. Puc?

    ResponSuprimeix
  2. Hola no se si clocó se fixa a els comentaris pero vos vuy dir que vos eu de fixsa mes perque avegades posen preguntes i coses que vos pot interesar.
    Admirador secreto

    ResponSuprimeix