diumenge, 26 d’abril de 2020

DILLUNS 27 D'ABRIL DE 2020

UNA SETMANA MÉS, ÉS UNA SETMANA MANCO!

Bon dia nins i nines, com ha anat el cap de setmana? 
El dilluns vos enyor una miqueta més, perquè era el dia que aprofitàvem per fer conversa i contar a l'aula el què havíem fet, on havíem anat,... tots i totes volíeu sempre contar les vostres cosetes i a jo m'encanta escoltar-vos. 
Així que aquest dilluns ho farem, però una miqueta diferent.

Agafa el quadern de Català i sota el títol "EL CAP DE SETMANA DE LA MEVA FAMÍLIA" has d'explicar que heu fet, quin ha estat el moment que més vos ha agradat, a quins jocs heu jugat... No et centris només en tu, demana a les persones de la teva família que aportin els seus millors moments, el millor menjar...


Recordeu que avui tenim Música i podreu veure el que us té preparat na Cristina al seu blog, aquí us deixo l'enllaç:
https://sites.google.com/view/racomusical/3r?authuser=0

Com duis els reptes dels antídots d' Educació Física? Els podeu anant complint; esper que si! Dir-vos que jo ja estic a punt d'acabar tots els antídots, només em queda un sol repte a tots els antídots manco a l'antídot vermell que em falten dues caselles encara per completar. Perquè pugueu veure com estic realitzant les tasques aquí vos deix els meus vídeos i també el full on anot totes les tasques que he realitzat fins al dia d'avui. Esper que els pugueu anant complint i recordar-vos que el dijous dia 30 d'abril heu d'enviar-me el vostre full completat i alguna foto o vídeo realitzant les vostres tasques. Salutacions!

👉VÍDEO DELS ANTÍDOTS JOAN ANTONI

👉TASQUES REALITZADES DELS ANTÍDOTS JOAN ANTONI

Havíeu fet mai un dictat de nombres?Idò avui a Matemàtiques serà el dia!
Fixa't bé en aquests nombres i pensa que ja hem treballat fins al 9.999. 
Algú de la teva família pot dictar-te'ls, vés alerta que pot fer-ho canviant l'ordre i has d'estar ben concentrat.
Un cop has acabat, tu mateix et pots corregir i per acabar has d'escriure aquests nombres en lletres.Dilluns passat us vaig demanar propostes per aquest tercer trimestre i molts de vosaltres em vàreu demanar fer projectes, estudiar l'univers (els planetes,  les estrelles, la Lluna...), la naturalesa (les plantes, els insectes, els animals...), els  dinosaures, la ciència...
El que m'agradaria que féssiu avui és que penséssiu una pregunta més concreta sobre allò que us agradaria treballar de Naturals o Socials.
Un cop hagi rebut totes les preguntes faré una llista i anirem una per una contestant-les entre tots. Alguns pics amb vídeos, d'altres amb jocs, amb una recerca d'informació a Internet o llibres, etc.
Teniu fins dimecres 29 per enviar-me la vostra pregunta, així dijous ja podrem començar.Ànims i força companys i companyes!

1 comentari:

  1. Hola nins i nines. Vos avis que alomillor i a nins i nines que miren els comentari pero els que no ho fagin o tenen que comensar a veurelo perque posen coses interesants i coses que vos pot fer falta. Aixique ja seveu que fer devegades. Esper que vos agi servit de algo i que comenseu a mirar els comentaris

    ResponSuprimeix