dimarts, 28 d’abril de 2020

DIMARTS 28 D'ABRIL DE 2020

BON DIA TOT EL DIA!

Superat el dilluns, superada la setmana! ÀNIMS!

Anem per les feinetes del dimarts. Per començar el dia ho farem amb Castellà i avui realitzarem una comprensió escrita amb la lectura del Tema 9 del llibre. 
Heu de llegir les pàgines 86 i 87 "La pequeña orquesta" i després realitzar les preguntes de comprensió de la 1 a la 6 de la pàgina 88 sense haver de copiar els enunciats al quadern de castellà. Recorda posar data i títol a les feinetes i com ho feim per no haver de copiar els enunciats. (Página 88 actividades 1 a la 6). 


Seguint amb les propostes que em vàreu fer la setmana passada, alguns de vosaltres vàreu demanar fer sèries, aquí en teniu dues per resoldre al quadern de Matemàtiques
Posa la data, el títol "SÈRIES NUMÈRIQUES" i copia a bolígraf els nombres que ja et dóna i a llapis els que falten per omplir.

                                                                                     
Per cert, recorda que avui és dimarts i si vols practicar el càlcul mental tens el full de restes que ja et vaig posar al blog la setmana passada. Segur que avui et superes! 
Pots dir-me quantes operacions feres la setmana passada i quantes has fet aquesta setmana al correu de sempre i enviar-me una foto de les sèries numèriques, tens fins dijous 30 per fer-ho.


English:


Good morning 3th graders!


Avui vos propos visualitzar un vídeo i llegir un text sobre la descripció de la casa de na Jen.A continuació heu de fer les activitats de comprensió. Hi ha quatres activitats (complete, múltiple choice, wordsearch and True or false). Teniu tres opcions per fer la feina:

1.     La podeu fer a la mateixa página de Koalatext i anau fent fotos a les diferents activitats.

2.     Entrar en aquest enllaç i imprimir les activitats, completar-les i enviar-me una foto.

3. Entrar a l’enllaç anterior, escriure les respostes a un full a part i enviar-me les fotografies.


Qualsevol dubte o aclariment no dubteu en contactar amb jo!

Aquesta feineta l’heu d’entregar abans de divendres 2 de maig al correu d’anglès riberangles@gmail.com


HAVE A NICE DAY!

Demà més i millor!

Cap comentari:

Publica un comentari