dijous, 30 d’abril de 2020

DIJOUS 30 D'ABRIL DE 2020

DARRER DIA DE LA SETMANA!

Aquesta setmana ha estat una mica més curteta, demà és festiu, així que només hem tengut "classe" 4 dies.
Aprofiteu per acabar aquelles feinetes que teniu pendents i enviar-me a jo i als especialistes (Anglès, Música i Ed. Física) allò que encara no ens heu fet arribar.

Anem per la feina de dijous!!
Començarem el dia amb una comprensió oral de Català. Has d'escoltar l'àudio i després fer les preguntes de comprensió. 
Intenta escoltar l'àudio un primer cop, després torna a posar-ho i fitxa't millor en els petits detalls i per acabar intenta resoldre les preguntes sense haver de tornar a escoltar-ho, així veuràs el que recordes.

  • ÀUDIO:
https://soundcloud.com/cavallfort/el-tatano-161-laplicacio-meravellosa?in=marta-rios-urioz/sets/contes

  • PREGUNTES:
https://kahoot.it/challenge/06797007?challenge-id=d129e53b-c325-4c1c-a66e-58ceb2bdc2d9_1588071561211
Aquí teniu el llistat de preguntes que m'heu fet durant aquesta setmana de Naturals i Socials:Avui vos propòs començar per la primera:
 "Com es va formar el Sol?"

Aquesta primera pregunta la farem a través de petites investigacions. Podeu cercar a llibres, contes, enciclopèdies, demanar a un adult que us ho expliqui, fer una recerca a Internet, etc.. Quan hagis trobat la resposta, agafa el quadern de Socials, posa la data i el títol serà la pregunta "COM ES VA FORMAR EL SOL?", i després explica amb les teves paraules allò que has entès. Per acabar pots fer un dibuix i pintar-lo. 
Pots enviar-me la resposta fins dilluns 4 de maig que tornem a tenir Ciències i ja continuarem amb la segona pregunta.

El dijous tenim Tutoria i Valors i per acabar el dia i la setmana, he pensat que podríem omplir el blog de paraules dolces. 
Vosaltres sabeu que a l'aula tenim el Racó de les paraules dolces, i quan acabem una feineta o tenim una estoneta podem agafar un paper i escriure una paraula dolça a algun company/a de la classe. 
Com que aquests dies no ho hem pogut fer, la proposta d'avui és que agafeu un full de color, una cartolina o un full en blanc i escrigueu una paraula dolça, ben gran i ben guapa. No ha de ser per ningú en concret, sinó que tots la poguem llegir i ens alegri una miqueta el dia.
Aquí teniu la meva, és perquè pogueu veure la idea i us pugui donar energia i forces per seguir endavant:Podeu fer tantes paraules dolces com volgueu, m'enviau les fotos al correu riber32020@gmail.com  i dilluns 4 penjaré un recull de totes les que tengui.Després d'haver realitzat els diferents reptes dels antídots, aquesta setmana vos propòs realitzar aquestes tasques tan engrescadores d' Ed. Física a casa vostra. Recordareu que ja heu realitzat aquest any a l'escola i vos va agradar molt. El del que es tracta és de realitzar autollançaments i recepcions, mitjançant maneig de pilotes i jocs de malabars. Per tal de poder realitzar aquesta tasca haureu de seguir les instruccions que trobareu al següent enllaç: 
👉View.genial.ly/5e8c502e8b8ee90e1ebc51db/interactive-image-malabares-3o

Aquesta setmana per començar només heu de realitzar el nivell 1 (Verd) i nivell 2 (vermell). Heu de seguir les instruccions (hi ha vídeos explicatius) i realitzar les tasques que ens encomanen als dos nivells. Com veureu en cada nivell ens diu primer ho practiqueu i després una vegada vos surti la tasca i la completeu realitzeu un vídeo; únicament heu de fer el vídeo del qual vos manen, la part de "lletres en negreta". El que també vos deman és un vídeo o fotografia del nivell 1 (verd) de com heu realitzat els vostres materials.
A la pàgina veureu un apartat de color blau "Consells per millorar" si clicau damunt vos sortiran una sèrie de consells perquè vos sigui més fàcil la pràctica dels jocs de malabars.Si teniu algun dubte o dificultat dirigiu-vos al meu correu: riberefisica@gmail.com aquí també esper els vostres vídeos. Teniu per realitzar la tasca i enviar-me els vídeos fins al dimarts 5 de maig.
Recordau que avui dijous 30 d'abril és el darrer dia per enviar-me la tasca dels antídots! Ànims a tots, ens veim dilluns! Una besada grossa.

Cap comentari:

Publica un comentari