dimecres, 29 d’abril de 2020

DIMECRES 29 D'ABRIL DE 2020

MEITAT DE SETMANA UN ALTRE COP!

Dimecres i toca Taller d'Escriptura. Aquesta setmana ho farem una mica diferent, perquè ens ajudarem d'una feineta que ens proposa el llibre de Castellà per poder fer la proposta.

Primer de tot, hauràs de llegir la pàgina 84 del llibre de Castellà i després fer la pregunta 3 (el llibre diu de fer-ho amb els companys, però pots fer-ho individualment) i 4 de la pàgina 85 al quadern de castellà. 

Aquests dies tan difícils moltes professions han demostrat ser vertaders herois i heroïnes (sanitaris, bombers, policia, distribuïdors de menjar,...) Pensa en totes aquestes professions i imagina que ets un periodista del nostre diari i has de publicar una entrevista a un d'aquests professionals.
T'ajudarà llegir la pàgina 92 del llibre de castellà i seguir aquestes pautes:Has de realitzar entre 5-7 preguntes (pots realitzar l'entrevista en català). Aquí et deix algunes idees:
Llavors has de telefonar o posar-te en contacte amb la persona que vols entrevistar (si no tens aquesta possibilitat, sempre pots inventar-te el què creus que contestaria aquesta persona) i realitzar-li les preguntes que havies pensat. 
Escriu el que aquesta persona et contesta al quadern, no passis pena, després ho passarem a net.
Un cop has acabat l'entrevista, agafa un full en blanc, un full de colors, una cartolina o simplement una pàgina nova del quadern i passa l'entrevista a net.
Posa un títol, copia les preguntes a bolígraf blau i les respostes a bolígraf negre. Llavors, si vols, pots decorar la pàgina o aferrar alguna fotografia o dibuixar la persona que has entrevistat.

M'agradaria molt veure les vostres entrevistes i me les podeu enviar al correu riber32020@gmail.com fins al dimecres 6 de maig.


Dimecres i us toca Contacontes, na Maria us ha gravat aquest vídeo per contar-vos un conte que segur que us agrada molt:
https://www.youtube.com/watch?v=sZYZ97MXVxc&feature=youtu.be


Per acabar el dia realitzarem una miqueta de Matemàtiques amb dos problemes més dels vostres companys i companyes. Recordeu, els copiem al quadern de Mates i els resolem a llapis.Fins demà amics i amigues!

Cap comentari:

Publica un comentari