Ahir ja vaig rebre alguns dels vostres experiments, sou uns grans científics!! Esper seguir rebent més imatges i vídeos, podeu anar provant diferents experiments aquests dies.
Avui seguirem amb els tallers de la setmana cultural, esper que vos ho passeu tan bé com nosaltres preparant-ho.
Avui és el torn del taller de CUINA:
Com és tradicional, cada any per aquestes dates, no poden faltar els robiols, els crespells o les panades.
Ens centrarem amb els robiols. Aquí teniu la recepta per animar-vos a fer-ne a casa. Podeu copiar-la al quadern i fer un dibuix ben fet de la forma del robiol i alguns crespells per decorar.
ROBIOLS
Ingredients:
- 1 kg. de farina de pa
- 300 grams de saïm (es pot posar mantega en lloc del saïm)
- 150 grams de sucre en pols
- 1 tasseta de cafè de suc de taronja
- 1 tasseta de cafè d'oli d'oliva
- 2 tassetes de cafè de llet
- 3 vermells d'ou
Elaboració:
- Per aquest ordre dins un bol posam el saïm, els vermells d'ou, el sucre, el suc de taronja, la llet i l'oli.
- Mesclarem esclafant amb les mans fins que quedi més o manco un suc homogeni.
- Afegirem tota la farina a poc a poc fins que s'hagi mesclat bé.
- Agafarem una bolleta de pasta i l'aprimarem per a posat al centre el farcit que més ens agradi: codony, xocolata, crema, cabell d'àngel, brossat...
- Els courem al forn entre 15 i 20 minuts a 210 graus.
Per un quilo de farina solen sortir entre 30 i 35 robiols.
Enviau fotos, així m'hauré de conformar, ja que no els podré tastar...
BON PROFIT MASTER CHEFS JUNIORS!
El segon taller d'avui és d'ALIMENTS:
Si encara heu quedat amb ganes d'experimentar per la cuina, el segon taller va de dissenyar animals o objectes utilitzant bocins de diferents fruites.
Aquí teniu un parell d'exemples:
Ara és el teu torn, agafa fruita que tenguis per casa i fer algun dibuix, pensa a fer la fotografia abans, i ara ja te'l pots menjar!!
Segur que teniu moltes idees però sobretot, pensa a menjar fruita aquests dies, el nostre cos i el nostre capet la necessiten per seguir treballant.
I el més important, passa-t'ho bé!
Gaudeix molt d'aquest temps i fins demà😊
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada