dimarts, 31 de març de 2020

DIMARTS 31 DE MARÇ DE 2020

HOLA A TOTS I A TOTES!
Supòs que no heu tengut cap problema per fer les feinetes d'ahir no?

Idò avui a Català preparareu aquest dictat. Ll'has de llegir i copiar al quadern de català, recorda que ho has de fer tantes vegades com necessitis i fixa't en les paraules que et resultin més difícils. Llavors algú de la teva família podria dictar-te'l.


Na Lluïsa ha anat a visitar el seu cosí Josep, que fa quinze dies va caure i es va trencar el colze. Han passat una bona estona dibuixant dinosaures i retallant amb les tisores. La taula semblava un museu paleontològic!

Per acabar, pots agafar el dictat i corregir-ho tu sol. Saps que les paraules que no hem escrit correctament les hem d'aprendre i les copiam a aquesta graella. Agafa la teva de la carpeta, imprimeix una de nova o fes-la al quadern.A Matemàtiques avui farem resolució de problemes d'una mica diferent. Vosaltres fareu de mestres i m'heu d'escriure un problema a jo,me l'enviau per correu i demà el vos reenviaré resolt i vosaltres m'haureu de corregir.
El problema pot tenir sumes, restes i multiplicacions. Pensa que hem fet fins al nombre 9.999 i fins a la taula del 10.
Ara és el teu moment, pensa i enviem un problema!El sabré resoldre? Ho faré bé?


A Castellà heu de cercar dins aquesta sopa de lletres el nom de 14 animals. Un cop els has trobat copia el nom al quadern de Castella. Per acabar tria els 5 que més t'agradin i fes una frase amb cada un d'ells.


English:
Avui farem una mica de feina amb l’Activity Book. Heu de completar la pàgina 37.

A la primera activitat heu de classificar el vocabulari que hem après en aquesta unitat, segons si són adjectius per descriure els personatges, objectes que es poden llegir o personatges de contes. Les paraules que heu de classificar les trobareu a la pàgina 76 de l'Activity Book o cliclant aquí: https://drive.google.com/open?id=114ZUcfT9-FTLnhYVY5vh-H8CUePMp6jV

A la segona activitat, com fem a cada una unitat, hem d’aprofitar tot el que hem après en aquest tema. Seguint el model heu d’escriure sobre el vostre llibre preferit. No us oblideu de descriure el personatges i de dibuixar-los!

Si no teniu el llibre no us preocupeu, trobareu la pàgina aquí:

La podeu imprimir o bé escriure les respostes a un full a part.
Estaré encantada de rebre les vostres feinetes o respondre qualsevol dubte/aclariment al correu riberangles@gmail.com

Educació Física: 
Bon dia, alumnes de 3r! Aquesta setmana tenc dos reptes per vosaltres; el primer heu d'entrar al següent enllaç: https://view.genial.ly/5e6f83a9e6130a0fcf9adcd0/presentation-guia-basica  
i anireu avançant les pàgines fins a arribar al punt número 2 i 3 "FINTNESS KIDS I ZUMBA KIDS ". Aquí trobareu alguns vídeos de diferents tipus de balls de fitnes i zumba per realitzar vosaltres, només són exemples. 
El que vull que realitzeu és alguns d'aquests balls de fitnes o zumba (el que més vos agradin a vosaltres) i vos graveu durant un minut i després em faceu arribar el vostre ball, d'aquesta manera vos veure, que fa molt temps que no ens veim. A veure qui serà capaç de realitzar aquest repte? Si voleu, també poden participar els vostres familiars. Va, animau-vos, que segur que serà divertit.
Des d'aquí també anim a la vostra tutora realitzar aquest repte tan divertit, que també tenc ganes de veure-la.
Enviau els vostres vídeos a la següent adreça de correu: riber32020@gmail.com

I el segon repte és el següent: Vull que me contesteu aquestes preguntes, perquè realitzar les tasques de casa també ens serveixen per fer activitat física.


  • Quines feines fas a casa?
  • Fas el llit i deixes la teva habitació ben ordenada?
  • Pares taula per dinar?
  • Lleves taula?
  • Segur que fas més feines?
Envia'm un correu electrònic i em dius quines feines fas: riber32020@gmail.com


Un dia més, és un dia manco!

Cap comentari:

Publica un comentari