dilluns, 30 de març de 2020

DILLUNS 30 DE MARÇ DE 2020

DILLUNS UN ALTRE COP!!
Com heu passat el cap de setmana? Vos heu divertit? Heu passat temps en família?

Aquest dilluns farem el cap de setmana una mica diferent. Avui jo vos contaré el meu cap de setmana i després de fer una lectura silenciosa i una altra en veu alta, hauràs de contestar les preguntes de comprensió. Pots imprimir les preguntes o les pots respondre al quadern de Català.

És l'hora de les Matemàtiques i saps que el dilluns el dediquem a repassar les taules de multiplicar. Aquesta setmana és la darrera i ja hem aconseguit arribar a la del 10!(No passeu pena que en arribar a l'escola posarem les "bolletes" a les nostres polseres de les multiplicacions). 
Aquesta és molt fàcil, però la podeu recordar amb ajuda d'aquesta cançó tan divertida:
https://www.youtube.com/watch?v=9XNxNDw3YAw
Llavors pots treballar-la pintant el resultat correcte de cada operació. (Recorda que sempre pots fer-ho al quadern)

Ens queda poquet per acabar el trimestre, i per donar fi al tema dels animals, avui veurem la diferència entre els animals terrestres i els aquàtics. Ho podeu repassar a les pàgines 78,79 i 80.
Al quadern de Naturals heu de fer un esquema com aquest i col·locar els animals que heu estat treballant vosaltres i els vostres companys a la columna corresponent. Llavors pots fer un petit dibuix de cada animal. També podeu afegir vosaltres exemples d'altres animals a cada columna. 


(Déntol, orangutà, conill, serp, mussol, lleó, cocodril, cavall, koala, tortuga, llop, esquirol, pingüí, salamandra, antílop,ren i tigre.)


Fins demà al·lotets i al·lotetes!!!

Cap comentari:

Publica un comentari