dimecres, 25 de març de 2020

DIMECRES 25 DE MARÇ DE 2020

JA ESTEIM A MEITAT DE SETMANA!

Pensau que avui és el darrer dia per enviar-me el còmic que vareu estar treballant la setmana passada a Taller d'Escriptura.

A partir d'avui i fins dimecres que ve, que és el dia que m'haureu d'enviar la tasca, treballarem la recepta. Però aquest pic és una mica diferent, és una recepta il·lustrada, mirau un parell d'idees:


               Ara és el vostre torn, podeu pensar receptes típiques de Pasqua o alguna recepta que sigui típica del país del vostre pare, mare o d' algun familiar... segur que surten una idees boníssimes!

Aquesta setmana vos tocava anar a la biblioteca amb na Maria a fer una sessió de Contacontes, i ella ha volgut que el conte arribi a casa vostra, esper que vos agradi:
https://www.youtube.com/watch?v=l8mCtrFeJRg&feature=youtu.be
Tornau a llegir la lectura d'ahir de Castellà, si vos fa falta, i avui heu de realitzar les activitats de comprensió 1, 2, 3 i 4 de la pàgina 78. (Heu de copiar els enunciats al quadern, ja que no són molt llargs jaja).


A Matemàtiques seguirem treballant l'estadística amb les dues següents pàgines. Avui podreu fer-ho amb la fitxa 15 de les pàgines 237 i 238 del llibre.

Ànims, estic super contenta de la feina que feis!
Cap comentari:

Publica un comentari