dimarts, 24 de març de 2020

DIMARTS 24 DE MARÇ DE 2020

BON DIA! BON DIIIIIIA!!!!

Com varen anar les feinetes de dilluns? Segur que beníssim!

Després de fer la comprensió de Català del tema 8 segur que heu pogut veure que es tractava d'un teatre, així que avui el que fareu serà treballar-ho amb les activitats 1, 2, 3 i 4 de la pàgina 127 del llibre. (No fa falta copiar els enunciats, però pensau a fer-ho al quadern com ho feim sempre a classe)

Vosaltres sabeu que treballam l'estadística amb el gràfic del temps del mes, però com que no som a la classe, aquesta setmana ho farem amb la fitxa 14 de les pàgines 235 i 236 del llibre de Matemàtiques. 

A Castellà farem una petita lectura amb la comprensió lectora del tema 8 "El tesoro del huerto" de les pàgines 76 i 77 del llibre.

A Educació física podeu jugar amb la vostra família aquest joc tan divertit. Ja em direu si vos ha agradat i qui de vosaltres l'ha pogut completar.  JOC DE L'OCA

English:
Hello everyone!
Today we are going to work on the Story of the unit! I know you love Story time!

En el següent enllaç trobareu la història de la unitat! Es titula Cory’s story. Abans de mirar la història podeu fer la primera activitat de la página 33, a veure si endevinau les respostes!
A continuació visualitza la història:Ja has vist el vídeo? Quantes respostes has encertat?
Comprova si les teves prediccions de l’activitat 1 han estat correctes i completa la resta d’activitats de la pàgina 33 de l’Activity Book.
Si no tens el llibre, trobaràs les activitats en aquest enllaç:

Per a qualsevol dubte/aclariment de l’àrea d’anglès em podeu enviar un correu a riberangles@gmail.com

Fins demà ninets i ninetes!Cap comentari:

Publica un comentari