divendres, 27 de març de 2020

DIVENDRES 27 DE MARÇ DE 2020

I BEN CONTENTS QUAN ARRIBA EL DIVENDRES!!

Heu fet molt bona feina aquesta setmana, estic molt contenta de tots i totes! Seguiu així, que hu estau fent beníssim!!

He fet un petit recull de les feinetes de plàstica que em vareu enviar la setmana passada, així podreu veure als vostres companys i les idees que han tengut:

Avui a Plàstica vos propòs que sortigueu a la finestra, a la terrassa, al jardí, al balcó... cada un allà on vulgui o pugui i agafeu un paper o cartolina, si en teniu, i feis un dibuix d'allò que veis. 
Pensau a fer-ho amb calma, mirau bé els detalls i colors. Primer l'heu de fer a llapis i després el podeu pintar amb ceres, pintures de fusta, retoladors, aquarel·les, temperes... com vosaltres volgueu. 
Deixau volar la vostra imaginació i amb ganes segur que sortiran uns dibuixos genials!

En acabar dona-li la volta al paper i darrera has de fer la descripció del paisatge que has dibuixat. Avui ho farem en Castellà. Pensa que a Català ja fèrem la descripció de paisatges i quines coses havien de sortir i no ens podiem oblidar d'explicar. Aquí et deix un resum:

A més, he pensat que m'encantaria veure com feies la recepta que m'heu d'enviar de Taller d'escriptura, així que si vos fa ganes, vos podrieu gravar mentre cuinau. 
Vos enrecordau que un dia vàrem anar a la classe de 4t a veure com ho fan ells? Ens varen posar un vídeo d'una companya de 4t mentre ella cuinava la seva recepta, ho recordau?
Idò aquesta és la idea. Esper veure els vostres vídeos a la cuina, les fotos del resultat final i la recepta il·lustrada escrita i decorada ben guapa. (Teniu fins dimecres per enviar-m'ho tot)Una setmana més, és una setmana manco, i avui li llevan una cama a la Jaia Corema i ja només n'hi queden 2:


Mirau quina cançó més xula ens ha duit avui!! Es nota que ens ha escoltat aquests dies anteriors a l'escola i sap que ens agrada en Xanguito!! 

I....MIRAU, MIRAU.... ENS HA DUIT DUES COSES AVUI!! QUÈ SERÀ L'ALTRA?


Alegria i ànims estimats i estimades!! 
Gaudiu del cap de setmana, ens veim dilluns, una besada!


1 comentari: