divendres, 20 de març de 2020

DIVENDRES 20 DE MARÇ DE 2020

JA ÉS DIVENDRES!!

Que ràpid ha passat la setmana, no ho trobau nins i nines?

"A través de Internet continúan surgiendo iniciativas para combatir el confinamiento en las casas por el coronavirus. La última ha sido la de una mujer que ha difundido la idea enfocada a los pequeños de la casa debido a la suspensión de las clases. 
El objetivo trata de que todos los niños y niñas pinten carteles y pancartas y las cuelguen en la ventana de su vivienda o en la terraza para que, cuando se asomen los infantes vecinos, «vean que en esa casa también hay otro niño que también está pasando lo mismo que él».
Què us pareix si avui a la sessió de Plàstica realitzau vosaltres aquests cartells? Aquí vos deix dues idees realitzades per familiars i amics meus, i esper rebre per correu les imatges dels que faceu vosaltres que segur que seran increïbles!


Seguint una miqueta amb la Plàstica i treballant també les Matemàtiques, avui treballareu la simetria amb la Fitxa 10 de les pàgines 227 i 228 del llibre.

Per cert, aquesta setmana li hem de llevar una cama més a la Jaia Corema, ara ja n'hi queden 3!!
I mirau quina sorpresa més xula ens ha duit:


Bon cap de setmana, aprofiteu que el dissabte i diumenge no tendreu feinetes! Fins dilluns, una besada molt grossa a tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari